fbpx

No products in the cart.

Winkelmand:

Tel: 071 301 80 29

goedkope matras 180×200

Alle matrasmaten voordelig bij Boxspringstudio!

Opzoek naar een goedkope matras 180 cm breed?

Matrassen zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar bij diverse aanbieders. Dit geldt ook voor ons. Wij bieden voornamelijk pocketvering matrassen in alle mogelijke maten. Dit betekent dat we ook het standaard twee persoons matras in verschillende breedtematen aanbieden. Een goedkope matras 180×200 is dus heel goed mogelijk bij ons. Het matras 180×200 is een van de grotere matrasmaten voor de twee persoons bedden. We hebben uiteraard ook matrassen die wel 200 cm breed zijn. Onze matrassen zijn tot wel 70% goedkoper dan meubelboulevards. De pocketvering matrassen zijn van hoge kwaliteit, u krijgt dus een uitstekende nachtrust voor een voordelige prijs!.

Waarom een pocketvering matras?

Alvorens u een matras 180 breed koopt, dient u eerst de verschillende mogelijkheden en aandachtspunten te weten. Een pocketvering matras wordt gekocht vanwege de zeer goede ondersteuning. Deze ondersteuning is op basis van de pocketvering techniek. De speciale ton vorm van de pocketveren die individueel in losse zakjes zijn verpakt zorgt samen met de verlijming in het midden ervoor dat de veren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Hierdoor kan elke pocketveer zich afzonderlijk adapteren en dus zich goed aan elk lichaam passend maken. De lengte en breedte zijn afhankelijk van hoeveel ruimte u nodig heeft. Een matras 180×200 cm is typisch gangbare matrasmaat voor de omvangrijkere bedden. Vele koppels of echtparen kopen deze maat omdat het voldoende ruimte bied voor de ideale nachtrust. Partners hebben genoeg beweegruimte voor tijdens hun slaap.

De pocketvering matrassen zijn bovendien af gewerkt met koud of traagschuim. Elk van deze soorten schuim biedt andere specifieke eigenschappen. Wij adviseren traagschuim aan mensen die ‘zacht’ willen slapen en het koud hebben tijdens hun slaap. Traagschuim houdt warmte vast en past zich goed aan het lichaam. Koudschuim daar en tegen is steviger en houdt het lichaam koel. Wilt u verder weten welke matras goed bij u past? Bekijk dan onze slaapadvies pagina. Hier gaan we verder in op welke matrassen bij welke lichaamskenmerken het beste passen.

Boxspringstudio service

Onze service begint van het moment dat u online bestelt of binnen komt lopen tot het leveren van uw matras in uw slaapkamer. Onze service is erop gericht om uw zorgen uit uw handen te nemen. Voor het gemak zetten we onze service hieronder even op een rij.

– Goedkope matras 180 x 200 en andere maten tot wel 70% goedkoper dan meubelboulevards
– Kosteloos advies
– Levering door heel Nederland tot in de slaapkamer
– Montage service tegen een kleine vergoeding
– Snelle levertijd, of op afspraak
– Voordelige prijs tegenover hoge kwaliteit
– Gebruiksvriendelijke webshop
– Fysieke showroom voor bezichtiging
– Klantvriendelijkheid