fbpx

No products in the cart.

Winkelmand:

Tel: 071 301 80 29

Bestelproces Boxspring Matras

Betaling Boxspring Matras

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW.
U kunt uw bestelling op de volgende manieren betalen:

iDEAL: veilig online betalen via je eigen bank (ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS bank, ASN)
Pinnen bij aflevering, met mobiel pinautomaat
Contant betalen bij aflevering

Orderverwerking

Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons ordersysteem en u ontvangt, als bevestiging, direct een e-mail uit ons ordersysteem. Ons team draagt zorg voor de verdere verwerking van uw order.

Bevestiging levering

Ons team neemt altijd telefonisch contact met u op om de leveringsdatum door te nemen. Indien gewenst, kan in gezamenlijk overleg, altijd een gewenste (andere) leverdatum afgesproken worden.

Levering

Mocht het afleveradres niet op de begane grond zijn, geef dat dan alsjeblieft aan bij de telefonische bevestiging!
Om het bezorgen van uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u dringend
om stil te staan bij de volgende zaken:

Kan onze bezorgdienst uw woning bereiken (denk aan opgebroken straten, binnensteden die afgesloten zijn voorautoverkeer)
Het spreekt voor zich dat onze monteurs uw slaapkamer moeten kunnen bereiken. Is het trapgat ruim genoeg? Hoe kunnen wij uw woning bereiken als u in een flat of bovenwoning woont? Is er een lift aanwezig?

Laat ons vooraf weten of er bijzondere omstandigheden zijn die een rol spelen bij het bezorgen van uw bestelling. Dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee in onze planning. Indien wij vanwege bijzondere omstandigheden voor de levering extra kosten/tijd moeten maken (bijvoorbeeld voor de inhuur van een lift), zijn deze voor uw rekening.

Boxspringstudio.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling.

Betaling bij levering

Onze transportteam brengt de producten bij u aan huis. Betaling is mogelijk vooraf via IDEAL of bij aflevering middels contante betaling of PIN.

Garantie tijdens levering

Mocht (om wat voor reden dan ook) bij aflevering uw Boxspring matras beschadigd zijn dan zal, in overleg met u, het artikel mee retour genomen worden of wij maken een afspraak om het artikel bij u om te komen ruilen.
In de ‘Algemene Voorwaarden’ treft u de verder geldende garantievoorwaarden aan.

Afwezig bij levering

Mocht u, ondanks gemaakte en bevestigde afspraak, niet aanwezig zijn op de datum en tijd dat ons transportteam het door uw bestelde komt leveren, dan maken wij een nieuwe afspraak met u. Dit is echter voor beide partijen logischerwijs niet wenselijk. In sommige gevallen wordt, in overleg met u, het nieuwe transport in rekening gebracht.

Bezorgkosten:

Gratis bezorgd in Nederland

Belgie (Vlaanderen) €69 , Duitsland West €99,

Contact:

Boxspringstudio.nl
Klik voor route !
Brandts Buyskade 6
2324 LS Leiden
T: 071 – 3018029
E-mail:info@boxspringstudio.nl

Openingstijden Showroom:

Maandag:  GESLOTEN
Dinsdag t/m vrijdag 10:30-17:30 uur
Zaterdag en Zondag: 12:00 – 17:00 uur. KOOPZONDAG !
(GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!)